Hvad kan du opnå med en uddannelse i SEO?

 

Du får din virksomhed i toppen af søgemaskinerne

 

Du får flere kunder og dermed øget omsætning

 

Du sparer tid og omkostninger ved at lære at mestre SEO

 

Du er bedre gearet til en foranderlig digital fremtid

adwordslogo

 

 

Hvad får du på et kursus hos os?

Du får værktøjerne til at gennemgå din hjemmeside i dybden og estimere, hvor SEO-optimeret siden er

Du lærer at lave SEO-strategier og bruge dem aktivt i din markedsføring

Du får information om fordelene ved linkbuilding

Du bliver guidet til at skrue den perfekte SEO-tekst sammen, så dine søgeord genererer klik

Du får undervisning fra branchens ypperste, der ikke taler sort, teknisk snak

Vi tager afsæt i din virksomheds behov, når det gælder SEO

Vi sørger for at tage udgangspunkt i din hjemmeside, som vi på forhånd analyserer og gransker

Vi deler ud af vores erfaringer og giver dig brugbare tips og tricks om SEO

Vi tilbyder mulighed for opfølgning på det, du har lært på vores kursus

Bliv nummer et til SEO

Når du skal optimere din online markedsføring, så er SEO – dvs. søgemaskineoptimering – helt essentiel for dig at kende, for det kan sikre, at du rammer dine potentielle kunder bedst muligt.

Ved at justere din hjemmeside og fokusere på den optimale søgemaskineoptimering, så kan du generere mere trafik til din hjemmeside og komme i kontakt med de personer, der er interesseret i det, din virksomhed har at tilbyde.

SEO er hele tiden i forandring, og derfor er det vigtigt, at du sørger for hele tiden at være opdateret på den eneste udvikling. Hvis du samarbejder med os, så sikrer vi dig, at du ikke misser vigtig ny viden om SEO.

Tag en uddannelse i SEO

Uanset om du ønsker at udlicitere opgaven med at håndtere SEO, eller du fremover selv vil kunne mestre den, så er det under alle omstændigheder givtigt for dig at have en basal viden om SEO. Det betyder, at du fremadrettet kan tage beslutninger omkring din videre online markedsføringsstrategi på et bedre og mere oplyst grundlag.

Vi tilbyder dig en uddannelse i SEO fuldstændig skræddersyet efter dine specifikke behov, så du kan sikre dig, at din online markedsføring fungerer optimalt.

SEO er en forkortelse af den engelske betegnelse Search Engine Optimization og betyder oversat til dansk søgemaskineoptimering. Formålet med at bruge SEO er at placere din hjemmeside højest muligt i potentielle kunders søgninger i forskellige søgemaskiner. Ved at bruge SEO, kan du øge din hjemmesides synlighed i søgemaskinerne – og dermed kan du lettere komme i kontakt med dine potentielle kunder. I modsætning til eksempelvis AdWords, så er der her tale om organiske søgninger, som du ikke betaler for.

Tanken bag SEO er, at du ved at justere en lang række parametre på din hjemmeside bedre kan ramme den ønskede målgruppe og adskille dig fra dine konkurrenter.