aDNA yder professional undervisning

Hvis du vælger at investere i at dygtiggøre dig eller dine medarbejdere indenfor online marketing, kan det vise sig at være penge, der er rigtig godt givet ud. Der er ingen tvivl om, at markedet for annoncer på nettet er kommet for at blive, og netop derfor er det altafgørende at være på forkant med udviklingen og være klædt på til at kunne navigere i strømmen af nye tendenser og muligheder. Vi tilbyder forskellige uddannelser indenfor marketing, og vi kan også skræddersy et specifikt kursus efter dine ønsker og behov.

I forbindelse med kurserne kigger vi på forhånd nærmere på jeres virksomheds hjemmeside, så vi ved, hvad det er for en virkelighed, I kommer fra, og I efterfølgende kan implementere de nyerhvervede værktøjer direkte i jeres hverdag.

Hvad underviser vi i:

  • Konkrete værktøjer, du umiddelbart kan implementere i din hverdag
  • Undervisning fra eksperter på området, der på en let forståelig måde kan formidle teknisk kompliceret information
  • Skræddersyede forløb efter dit behov
  • Nøje tilrettelagte kurser doseret med den rette mængde information
  • Afsæt i din konkrete situation og opfølgning på dine medarbejderes nye færdigheder

Kontakt os for mere information

– Undervisning i SEO, Adwords og Google Analytic

Det får du hos os

Uddannelse i AdWords (Google annoncer):

Hos aDNA ApS tilbyder vi at uddanne dig og dine medarbejdere i brugen af AdWords, så I får redskaberne til fremover selv at kunne optimere og målrette jeres annoncer ved hjælp af særlige nøgleord. Dermed øger du sandsynligheden for, at din virksomhed havner i toppen af søgeresultaterne med den betalte annoncetjeneste, så du kan komme foran konkurrenterne og tjene flere penge. Vi ligger inde med den nyeste viden på området og er klar til at dele ud af alle vores fif på vores kurser, så du og dine medarbejdere kan lære at lave effektive annoncer. AdWords udvikler sig hele tiden og derfor kræver det sin mand at holde sig på toppen af udviklingen.

Vi giver dig også informationer om, hvordan du bruger en anden udvidelse af AdWords – nemlig Google Shopping. Her kan du tiltrække øget opmærksomhed til dine produkter ved at give kunderne en række informationer så som priser og billeder.

Uddannelse i Analytics (Analyse af trafik):

Analytics er et enestående værktøj, du kan bruge til at blive klogere på, hvad dine potentielle kunder foretager sig på nettet og måle effekten af din online marketing. Vi kan hjælpe dig til at blive din egen ekspert på området, så du ved, hvilke data der er relevante at nærstudere og ikke mindst, hvordan du håndterer dem.

Vi tilbyder skræddersyede kurser alt efter din virksomheds behov. Vi sætter os på forhånd grundigt ind i din virksomhed, så vi på kurset sammen kan dykke ned i nøgleområder, som din virksomhed kan arbejde videre med.

Uddannelse i søgemaskineoptimering (SEO):

Søgemaskineoptimering, bedre kendt som SEO, baserer sig på såkaldte organiske søgninger – dvs. dem, der ikke er betalt, og det er et vigtigt redskab, når det handler om at tiltrække kunder til din virksomhed. Vi lærer dig, hvordan du mestrer SEO og ender med en topplacering i Googles søgemaskine. Vi giver dig en grundig indføring i søgemaskinernes DNA og giver dig tricks til, hvordan du bruger SEO mest effektivt i din online marketing.

Kontakt os

Valmuemarken 21A 9000 Aalborg

Landsdækkende Service

 

 

Aalborg

København

Adwords Bureau

Aalborg

København

SEO Bureau

Aalborg

København

Reklame Bureau

Aalborg

København