Hos os får du:

Indsamling af data: Vi kortlægger dine potentielle kunders adfærd på din hjemmeside og udenfor på søgemaskinerne

 

Analytics-opsætning: Vi sørger for opsætning af Analytics efter dine behov, så I fremover kan trække alle relevante informationer ud

 

Individuelt Analytics-dashboard: Vi skræddersyr et særligt kontrolpanel til din virksomhed, så I fremover uden problemer kan fokusere på særlige nøgletal og mål

 

Uddannelse i Analytics: Vi tilbyder at uddanne dig og dit personale til at kunne mestre Analytics.

Der er ligeledes mulighed for certificering af medarbejdere

adwordslogo

 

Søgemaskineoptimering uden binding: Få SEO-optimeret dit indhold og boost din omsætning

Der kan være mange potentielle kunder og dermed penge at hente ved at fin tune din virksomheds SEO-strategi.

SEO betyder søgemaskineoptimering og er en dynamisk størrelse, der først og fremmest handler om at få din hjemmeside placeret så højt som muligt i de forskellige søgemaskiner.

Gennem SEO kan du sikre dig, at flere mennesker ser din hjemmeside, så du lettere kan komme i kontakt med din målgruppe.

Stort set alle danskere med adgang til en computer, tablet eller smartphone har søgemaskinerne som førstevalg, når de skal kigge efter en given vare eller indhente et godt tilbud.

Derfor sidder der rigtig mange potentielle kunder derude bag skærmen, som du med vores hjælp kan målrette dit indhold til bedre at komme i kontakt med.

Tricket er nemlig at befinde sig så langt oppe i listen af søgeresultater som muligt, da de færreste mennesker bladrer om på side to. Er din virksomhed at spotte i toppen af listen, så er der langt større sandsynlighed for, at potentielle kunder vil klikke sig videre ind på din hjemmeside.

SEO ændrer sig konstant – vi følger hvert skridt tæt 

Gennem årene har SEO udviklet sig til at være lidt af en videnskab, fordi landskabet i søgemaskinerne hele tiden ændrer sig.

Derfor kan det være en stor fordel for din forretning, at du allierer dig med professionelle, når du skal SEO-optimere dit indhold.

Nutidens søgemaskiner er langt mere intelligente end tidligere og falder ikke længere blot for utallige gentagelser af et bestemt nøgleord.

I dag skal der mere til, for at dit website får en favorabel placering i søgemaskinen, og hvis du håndterer SEO forkert, kan din virksomhed komme ud på farlig kurs.

Vi er eksperter på området, og du kan trygt stole på vores rådgivning om SEO-optimering.

Strategien finder vi frem til efter en grundig analyse af din hjemmeside, hvor vi sikrer os, at den fungerer optimalt og kan kommunikere med søgemaskiner.

Vi stiller skarpt på en lang række parametre – alt lige fra det generelle indhold på din hjemmeside, sidetitler, links, over til brugervenligheden.

Når vi har den information, vi skal bruge, fastlægger vi i tæt samarbejde med dig den fremadrettede strategi for din SEO-optimering.

Lær fra de bedste

aDNA ApS er baseret i Aalborg, men opererer i hele landet. Vi brænder mere end noget andet for at optimere din online markedsføring – herunder SEO uden binding.

Vi er fagnørder med den digitale udvikling på hjernen og i vores DNA.

Derfor kan vi slet ikke lade være med at holde os konstant opdateret på det seneste nye indenfor området. Hvis du lægger din online marketing i vores hænder, kan du være helt rolig.

Vi gambler ikke med din forretning og gør tingene efter bogen, så I undgår at løbe unødige risici. I modsætning til  mange af vores konkurrenter har vi ikke faste bindingsperioder.

Ønsker du at investere i, at din virksomhed fremover selv kan håndtere SEO-optimering, så tilbyder vi også en uddannelse af dig og dine medarbejdere.