En af vores spidskompetencer er Google Shopping, der er et effektivt redskab til at reklamere for dine varer uden at oprette annoncer. Med Google Shopping kan du eksempelvis tilføje billeder eller informationer om pris og andet til din Shopping-kampagne, som dine potentielle kunder straks kan få adgang til når de søger på dine produkter. Google Shopping kræver adgang til Google Merchant Center, hvori du tilføjer relevante informationer om dine produkter.

Med Google Shopping som et af flere elementer i din virksomheds værktøjskasse kan du forholdsvist nemt løfte din online markedsføringsstrategi, så din virksomhed får mere opmærksomhed på nettet. Vi kender mulighederne i Google Shopping ned til mindste detalje, og vi deler gerne vores viden med dig.

adwordslogo

 

Hvad kan Google Shopping?

Google Shopping er en udvidelse af Google AdWords, og det er efterhånden blevet et utrolig populært redskab til at gøre opmærksom på dine produkter på nettet. Den nye tilføjelse af AdWords kom til Danmark tilbage i 2013, og den har siden vist sig at være uhyre effektiv til at tiltrække flere besøgende og potentielle kunder på annoncørernes hjemmesider.

Idéen med Google Shopping er groft sagt, at du let og effektivt kan tilføje en række forskellige detaljer og informationer om dine produkter, så som billeder, priser og andre relevante oplysninger. Dine kunder kan straks se disse informationer, og de behøver derfor ikke at klikke sig ind på din side for at lede efter dem. Det kan ikke overraskende være med til at øge interessen for dit produkt og i sidste ende betyde, at flere besøger din virksomheds hjemmeside.

Det kan være med til at løfte din indtjening.

Shopping med aDNA

Vi kan hjælpe dig med at lære alle fordelene ved Google Shopping og give dig redskaberne til at kunne håndtere det. Vores ansatte er eksperter på området og kan samtidig, på baggrund af en analyse af din virksomheds behov, give dig gode råd til, hvordan du kommer i gang med at bruge redskabet.

Har du allerede en kampagne kørende på Google Shopping, kan vi også med fordel se den efter og optimere den. Vores ansatte er certificerede med den seneste, opdaterede viden indenfor Google Shopping. Derfor har vi også mulighed for at tilrettelægge et skræddersyet kursus om redskabet specielt målrettet din virksomhed.

Ønsker du eller dine ansatte en egentlig uddannelse indenfor området, kan vi også levere det.

Vores hjemstavn er Aalborg, men vi leverer til hele landet. Vi har ingen faste bindinger – du kan til enhver tid opsige samarbejdet med os.