Hos os får du:

Indsamling af data: Vi kortlægger dine potentielle kunders adfærd på din hjemmeside og udenfor på søgemaskinerne

 

Analytics-opsætning: Vi sørger for opsætning af Analytics efter dine behov, så I fremover kan trække alle relevante informationer ud

 

Individuelt Analytics-dashboard: Vi skræddersyr et særligt kontrolpanel til din virksomhed, så I fremover uden problemer kan fokusere på særlige nøgletal og mål

 

Uddannelse i Analytics: Vi tilbyder at uddanne dig og dit personale til at kunne mestre Analytics.

 

Der er ligeledes mulighed for certificering af medarbejdere

adwordslogo

 

Bliv klogere på dine kunder med Analytics

Det hjælper ikke meget, at du tilbyder et enestående produkt, hvis dine kunder ikke kender til det. Der kan nemlig være en lang række barrierer, der betyder, at dine potentielle kunder aldrig kommer ind på din hjemmeside eller simpelthen giver op undervejs.

Når du står overfor at skulle optimere din hjemmeside med henblik på at forbedre din online markedsføring, så er det afgørende, at du gør det på et så oplyst grundlag som muligt.

Med Google Analytics ved hånden kan du problemfrit få adgang til en lang række relevante informationer om dine potentielle kunders færden på internettet, der kan være guld værd for din forretning.

Hvad er Analytics?

Google Analytics er et analyseredskab, der kan give dig vigtige oplysninger om, hvordan dine potentielle kunder bevæger sig rundt på din hjemmeside. Det kan blandt andet fortælle dig, hvordan brugeren havnede på din hjemmeside i første omgang; hvad vedkommende har søgt efter på din side, og endelig kan det også hjælpe til at gøre dig klogere på, hvor det er i processen, dine kunder stikker af igen fra din side.

Dette er bare en brøkdel af de detaljer, du kan tage ud og bruge aktivt, når du skal målrette din online markedsføring. Når du giver dig i kast med Analytics er det dog uhyre vigtigt, at du ved, hvilke

informationer der er relevante for dig at stille skarpt på og ikke mindst, at du kan håndtere den omfattende datamængde på den rigtige måde.

Alliér dig med os

For at komme bedst fra start, kan det være en god idé at søge professionel assistance. Vi står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med en skræddersyet opsætning af Analytics, så du får adgang til lige præcis de informationer, der er vigtige for netop din virksomhed.

På baggrund af dem kan vi fintune din hjemmeside og nøje tilrettelægge strategien for din videre online markedsføring. Jo mere du ved om dine potentielle kunders færden, jo lettere kan du justere dit sideindhold og dermed få flere kunder i butikken og øget din indtjening.

Analytics er en af vores spidskompetencer, og vi følger på daglig basis udviklingen på området tæt, så vi hele tiden er et skridt foran. Vi ønsker at dele vores viden med vores kunder og tilbyder derfor også at uddanne dine ansatte i Analytics, så I fremadrettet selv kan mestre analyseværktøjet og bruge det aktivt i jeres online marketing. Vi tilbyder også certificering af medarbejdere.