Hvad tilbyder vi?

 

Mulighed for øget indtjening: Vi er resultatorienterede og vil hjælpe dig med at optimere din kampagne med henblik på øget indtjening

 

Ingen binding: Vi har ingen interesse i at holde på kunder, fordi de er bundet af en kontrakt, men derimod fordi de er tilfredse med det arbejde, vi gør

 

Topkvalificerede medarbejdere: Hos aDNA ApS får du adgang til certificerede specialister, der ved alt om AdWords og altid er opdateret på området

 

Uddannelse: Vi uddanner i AdWords, så du og dine medarbejdere selv kan få et indblik i og værktøjer til at fortsætte jeres gode udvikling. Der er også mulighed for at få certificering

 

adwordslogo

Optimér din AdWords-indsats og tjen flere penge

AdWords er annoncering på Google, hvor du betaler et vist beløb, hver gang en bruger klikker på en af dine annoncer. Den rigtige styring af AdWords kan give flere relevante besøgende til din hjemmeside og dermed betyde øget salg.

Det overordnede mål med AdWords er, at du kan målrette dine annoncer til specifikke målgrupper, der søger på Google. Brugerne skal med AdWords helst opleve, at deres søgning resulterer i, at der dukker en annonce op, som er interessant for dem. Det er en anelse teknisk, da

Google bruger flere forskellige faktorer i en særlig matematisk algoritme, så annoncerne passer til søgningen.

Lad os guide dig

Da du stort set altid er i benhård konkurrence, handler det om at få en placering i toppen af siden til en fornuftig pris. Vi kan hjælpe dig med at optimere din AdWords-strategi, så du får flest mulige klik for pengene og overhaler dine konkurrenter indenom.

Den perfekte AdWordsoptimering sikrer, at du får flere penge i kassen, end dem du poster i dine annoncer. Vi er eksperter i at udvælge og målrette dine søgeord optimalt, så du får mest muligt ud af din kampagne til lavest mulige pris.

Vi står klar med hele vores analyseapparat, der kan stille skarpt på dine kunders færden og indholdet af din side. Med den omfattende mængde data ved hånden, kan vi tilrettelægge din kampagne ned til mindste detalje og justere hen ad vejen, så den hele tiden spiller optimalt.

Lær det selv

AdWords er en løbende proces, der kun fortsætter med at være en succes, hvis man hele tiden følger udviklingen tæt og evaluerer og opdaterer ens indsats på området.

Med os som ansvarlige for din AdWordskampagne sikrer du dig, at vi konstant er på toppen af udviklingen og kan se, hvordan dit salg udvikler sig.

Vi kender som nogle af de få, alle de mange muligheder AdWords rummer, og vi vil benytte os af dem alle for at få dit overskud til at vokse.

Det hele sker naturligvis i tæt samarbejde med dig, så du altid er en del af holdet og følger processen på tætteste hold.

Vi betragter din virksomhed som vores egen og tager ingen dumdristige chancer med din online marketing-strategi.

Hos aDNA ApS deler vi også gerne ud af vores omfattende erfaring på området og tilbyder undervisning og certificering i AdWordsoptimering.