Kompetencer

Markedet for online annoncering er gennem de seneste år vokset voldsomt og det er kommet for at blive, det er der ikke tvivl om. Det er derfor altafgørende, at din virksomhed er på forkant med udviklingen. aDNA-teamet hjælper virksomheder med deres online marketing ad flere kanaler. Vi har spids kompetencer i alt indenfor SEO, Google AdWords og -Analytics, og underviser i samme discipliner.

ADWORDS

Google Adwords er et digitalt redskab i online markedsførings værktøjskassen, der giver din virksomhed online synlighed ad flere kanaler. Uanset om du vil tiltrække flere kunder til din hjemmeside, øge onlinesalget eller henvende dig til eksisterende kunder, så bringer AdWords dig i kontakt med potentielle kunder, når de søger efter dine produkter eller services. Målbarhed, fleksibilitet og effektivitet er nøgleord i AdWords.

SØGEMASKINEOPTIMERING

Hos aDNA er vi eksperter i søgemaskineoptimering, som er et værktøj, der fremmer din virksomheds placering i det organiske trafik på søgemaskinerne. Metoden er dynamisk og tager typisk 3 måneder om at skabe målbare resultater. For at få succes med SEO skal man have indsigt i hvordan brugerne søger på søgemaskinerne, da det er gennem udvalgte søgeord der skabes resultater.

GOOGLE SHOPPING

En af vores spidskompetencer er Google Shopping, der er et effektivt redskab til at reklamere for dine varer uden at oprette annoncer. Med Google Shopping kan du eksempelvis tilføje billeder eller informationer om pris og andet til din Shopping-kampagne, som dine potentielle kunder straks kan få adgang til når de søger på dine produkter. Google Shopping kræver adgang til Google Merchant Center, hvori du tilføjer relevante informationer om dine produkter.

ANALYTICS

Google Analytics er et kraftigt værktøj i onlinemarkedsførings henseende, som kan holde styr på alle tænkelige data om dine kunder og /eller deres interaktion med din virksomhed. Hos aDNA tilbyder vi at opsætte Analytics, så du kan følge med i data som antal konverteringer, gennemsnitlig besøgstid på din hjemmeside eller din mest populære landingsside. Med udgangspunkt i indsamlede information kan du selv, eller lade os, optimere din onlinemarkedsføring.

ONLINE SPARRING

Har du brug for hjælp til din online markedsføring indsats, men er ikke helt parat til at udlicitere arbejdet? Hos aDNA tilbyder professionel rådgivning og leverer gerne en analyse af din nuværende situation, så du kan øge dit overskud. Ved at gøre brug af vores service frigiver du vigtig tid, så du kan fokusere på din egne kerneprodukter.

KURSER

Hos aDNA elsker vi online marketing – både at anvende det i dagligdagen, men også at videreformidle det. Derfor tilbyder vi skræddersyede kurser, som uddanner dig eller dine medarbejdere i disciplinerne; Google AdWords og -Analytics, samt søgemaskineoptimering. At opkvalificere dig eller dine medarbejdere gennem uddannelse indenfor online markting, kan være en fordelagtigt investering, så din virksomhed er klædt på i kampen om online synlighed.

Gratis gennemgang af nuværende setup

Kontakt os

info@adna.dk

+45 3021 4200

Valmuemarken 21A 9000 Aalborg

Landsdækkende Service

 

 

Aalborg

København

Adwords Bureau

Aalborg

København

SEO Bureau

Aalborg

København

Reklame Bureau

Aalborg

København